Home » » Με τα παντελόνια κάτω

Με τα παντελόνια κάτω

Σκηνοθεσία : Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου : Βασίλης Σπηλιόπουλος , Άγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής : « Ανωση Α.Ε.
Περιγραφή
Η κρίση δυνάμωσε και ο κόσμος έχει λαλήσει . ' Ετσι μερικοί άνθρωποι σαν κι εμάς , έχασαν τη δουλειά τους , άλλοι έχασαν την οικογένεια τους , σε άλλους κόψανε τη σύνταξη και έτσι όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να βρεθούν μόνιμοι κάτοικοι σε ένα κάμπινγκ , που η ζωή είναι πιο οικονομική .
Μέσα σ ' αυτό το καινούργιο περιβάλλον , οι ένοικοι κουβαλάνε ο καθένας την προσωπική του ιστορία και το παρελθόν του . « Ομοιοι και διαφορετικοί παράλληλα , πρέπει να επιβιώσουν στο καινούργιο περιβάλλον . ' Ετσι δημιουργούνται νέες σχέσεις , νέες συγκρούσεις ...
Η κωμωδία συνυπάρχει με το δράμα και το αίσθημα , όπως και στην πραγματική ζωή . Τα γεγονότα της ζωής ή απλώς τα μικρά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στο κάμπινγκ , αναστατώνουν τη ζωή των ηρώων και τους φέρνουν συχνά σε σύγκρουση μεταξύ τους .
' Ομως , όσο κι αν τσακώνονται , όσο κι αν κάποιοι είναι δύστροποι , ψεύτες ή και κακοί , στο τέλος βρίσκουν τον τρόπο να συμβιώσουν , να συνυπάρξουν , να βάλουν πλάτη στα δύσκολα και να τελειώσουν την ημέρα με ένα γλέντι , όπως στο τελευταίο εναπομείναν Γαλατικό χωριό .
Η σειρά θέλει να υπενθυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς η αλληλεγγύη και το χιούμορ , είναι το τελευταίο μας καταφύγιο .

SEASON 1     1 /2 /3 /4 /5 /6 /7 /8 /9 /10 /11 /12 /13 

Facebook

 
Copyright © 2015 TV therapy Time
Blogger Templates