Home » , » Flu 2013 DVDRip Greek Subs

Flu 2013 DVDRip Greek Subs

Είδος Ταινίας : Δράσης , Δράμα
Σκηνοθεσία : Sung - su Kim
Σενάριο : Yeong - jong Lee , Sung - soo Kim
Ηθοποιοί : Hyuk Jang , Soo Ae , Andrew William Brand

Ελληνικοι υποτιτλοι

Υπόθεση :
Ένας ρυθμιστής κυκλοφορίας προσβάλλεται από έναν άγνωστο ιό και πεθαίνει σε νοσοκομείο της Bundang , γεμάτος κόκκινα εξανθήματα και αιμόπτυση .
Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το θάνατο του πρώτου ασθενούς , παρόμοιες περιπτώσεις θανάτων που σχετίζονται με τη νόσο , αναφέρθηκαν σε όλη την Bundang .
Οι γιατροί απελπίζονται με τον σούπερ ιό που δεν έχει καμία γνωστή θεραπεία , αλλά σύντομα θα βρουν την ελπίδα όταν ακούν για έναν μοναδικό επιζών που μπορεί να έχει αναπτύξει αντισώματα κατά της αμείλικτης ιογενής μετάλλαξης .
Καθώς οι υπεύθυνοι του ιατρικού τομέα βιάζονται να βρουν το μόνο άτομο με το πιθανό μυστικό της θεραπείας , οι θάνατοι αυξάνονται και σύντομα η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή από τα βάλει σε καραντίνα την πόλη .
Ανάμεσα στον πανικό , την άγρια ​​απόγνωση και τη βία , ο αγώνας για ζωή μεταξύ των μολυσμένων και των μη μολυσμένων αρχίζει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο .

                                                                         
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7mlNjA71new2AgroHco9vJWZByqempWA66XSIx4HzcRAjVHgE_wmilFcCdR14LDWVoQvJCOhTNP8DgTwmkl1nVcf-8rXvKL4fAYaQl8f5V_O7XvNRv6Y7FGH-BRjXRrpiGq-9tFOSwwIc/s1600/players.gif

Facebook

 
Copyright © 2015 TV therapy Time
Blogger Templates