Home » » Invasion (2005–2006) Tv Series

Invasion (2005–2006) Tv Series

Είδος σειράς : Δράμα , Τρόμου, Μυστηρίου , Sci - Fi , Θρίλερ
Πρωταγωνιστές : William Fichtner , Eddie Cibrian , Kari Matchett
Αριθμός Επεισοδίων : 22
Ο άνθρωπος πάντα έψαχνε στον ουρανό για αιώνες , αλλά ποτέ δεν βρήκε αποδείξεις ότι υπάρχει κάποιο άλλο νοήμον ον .
Κι αν ψάχναμε σε λάθος μέρος ?
Τι θα γινόταν αν υπήρχε κάποιο άλλο είδος έξυπνων όντων και ήδη ζούσαν ανάμεσά μας ?
Τι θα γινόταν αν οι φυσικές καταστροφές που παρατηρούνται ήταν στην πραγματικότητα μια παραπλάνηση ώστε να αποκρυφτούν οι μυστικές εξωγήινες δραστηριότητες ?

Σε μια μικρή πόλη στο Έβεργκλεϊντς της Φλόριντα που απειλείται από έναν λυσσαλέο τυφώνα , ο δασοφύλακας Ράσελ Βαρόν , ένας χωρισμένος πατέρας με δύο παιδιά περιμένοντας και τρίτο με τη νέα του σύζυγο , που είναι δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι , παρατηρεί να χτυπάει ο τυφώνας ο οποίος όπως αποδεικνύεται αργότερα είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού προς το άγνωστο .
Πάντα σκεπτικός απέναντι στις παρανοϊκές θεωρίες συνομωσίας του γαμπρού του , Ντέιβ , ο Ράσελ θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του , έπειτα από μια σειρά παράξενων γεγονότων που συμβαίνουν στην μικρή κοινωνία της πόλης του .
Αν και η μικρή κόρη του Ράσελ , η Ρόουζ , ισχυρίζεται ότι είδε να πέφτουν εκατοντάδες μυστηριώδη φώτα απ ' τον ουρανό προς το νερό κατά τη διάρκεια της θύελλας , ο Βαρόν αποδοκίμασε τον ισχυρισμό αυτό , μέχρι που άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την πρώην του σύζυγο , την Δρ Μάριελ Άντερλεϊ .
Την επόμενη μέρα του τυφώνα , η Μάριελ βρίσκεται γυμνή στο νερό , μην μπορώντας να θυμηθεί τι της είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της θύελλας .
Ενώ η μικρή πόλη του Χόμστεντ , στη Φλόριντα , πάλευε να σταθεί στα πόδια της μετά τον καταστροφικό τυφώνα , ο σερίφης Τομ Άντερλεϊ , που είναι παντρεμένος με την πρώην γυναίκα του Ράσελ , διατάζει να μπει ολόκληρη η περιοχή σε καραντίνα .
Ο Ράσελ αρχίζει να ερευνά τα περίεργα γεγονότα και άθελα του ξεκινάει μια μάχη για την επιβίωση της οικογένειας του και της πόλης του .


SEASON 1   1 /2 /3 /4 /5 /6 /7 /8 /9 /10 /11 /12 /13 /14 /15 /16 /17 /18 /19 /20 /21 /22 

Facebook

 
Copyright © 2015 TV therapy Time
Blogger Templates