Home » » Poker Face (2012)

Poker Face (2012)

Poker Face ( 2012 ) Δείτε σε απευθείας σύνδεση
Η Νίκη είναι η κινητή απόδειξη της γκαντεμιάς . Όχι , δεν γεννήθηκε έτσι . Ήταν το παιδί θαύμα . Είχε το " Χάρισμα " , προς μεγάλη χαρά του πατέρα της Φανούρη και της παρέας του , που ζούσαν από τον τζόγο Τι ήταν το Χάρισμα ? . Ένα λούτρινο παπαγαλάκι και γούρι της Νίκης , όταν ήταν μικρή .
Μέχρι τη μέρα που της το έκλεψε , ένας παιδικός της φίλος . Από εκείνη την ημέρα , τόσο τη Νίκη , όσο και τον πατέρα της , μόνο τυχερούς δεν τους λες . Χρεοκοπία και φυλακή για τον τζογαδόρο μπαμπά και μια σειρά από ατυχή γεγονότα να τους συμβαίνουν διαρκώς .
Και φτάνουμε στο σήμερα , όπου η Νίκη εργάζεται σε ένα τρόπο ζωής περιοδικό . Όταν η εκδότρια του περιοδικού , της ζητήσει να πάρει συνέντευξη από έναν πρωταθλητή του πόκερ , η τύχη της φαίνεται να αλλάζει.Πολύ σύντομα , η Νίκη θα συνειδητοποιήσει ότι ο πρωταθλητής του Poker , Αδιάβροχος , ένας τύπος που ζει από το « άθλημα » του Poker είναι ένας ... παλιός της γνωστός . Και επιπλέον , έχει και κάτι που της ανήκει.Θα ξεκινήσει τότε μεταξύ τους , μια ιδιόμορφη σχέση , κάτι σαν παρτίδα Poker . Ένα δυνατό παιχνίδι στρατηγικής . Μπλοφάρουν , ποντάρουν , ρεφάρουν , τζογάρουν και παίζουν ... τα ρέστα τους στο τελικό τραπέζι του ελληνικού τουρνουά Poker , στην απόλυτη μονομαχία των δύο φύλων !
Γλώσσα : Ελληνικά
Παραγωγή : 2012 Είδος Ταινίας : Δράμα , Κωμωδία Σκηνοθέτης : Χρήστος Δήμας Ηθοποιοί : Άλκης Κούρκουλος , Εύη Σαουλίδου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο


                                                     PLAY 

Facebook

 
Copyright © 2015 TV therapy Time
Blogger Templates