Home » » The Forgotten TV Series 2009–2010

The Forgotten TV Series 2009–2010

Σε κάθε αστυνομικό τμήμα υπάρχει μια λίστα με θύματα που δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ .
Άνθρωποι ξεχασμένοι , σαν να μην πέρασαν ποτέ από αυτόν τον κόσμο .
Όταν οι μέθοδοι της αστυνομίας δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα , μια ειδική ομάδα ντετέκτιβ αναλαμβάνει δράση .
Δηλώνουν μη επαγγελματίες και ενώθηκαν για έναν στόχο : να δώσουν πίσω τη χαμένη ταυτότητα σε θύματα και να παραδώσουν τους δολοφόνους τους στη δικαιοσύνη .
Όλα τα μέλη της ομάδας είναι καθημερινοί άνθρωποι που συγκεντρώνονται και συζητούν για στοιχεία , ίχνη , πληροφορίες και συμβάλλουν , ο καθένας με τα προσόντα του , καθοδηγούμενοι όμως από προσωπικά κίνητρα
Αρχηγός είναι ο Άλεξ Ντόνοβαν , πρώην αστυνομικός ο οποίος ζει τη δική του κόλαση από τη μέρα που εξαφανίστηκε η 11χρονη κόρη του .
Αν και δεν έχει βρει απαντήσεις για τον προσωπικό του Γολγοθά , αισθάνεται ανακούφιση βοηθώντας συνανθρώπους του να μάθουν την αλήθεια για αγαπημένα πρόσωπα , που αγνοούνται .
Την ομάδα συνθέτουν η Λίντα Μάνινγκ , μια μοναχική γυναίκα που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα του άντρα της , ο Γουόλτερ Μπέιλι , άσος στις παρακολουθήσεις , η Κάντις Μπάτλερ , μια νεαρή που μισεί το πρωινό ξύπνημα αλλά έχει το σπάνιο χάρισμα να μπορεί να ηρεμεί και να εκμαιεύει εξομολογήσεις από τους πιο δύστροπους ανθρώπους , ο νεαρός γλύπτης Τάιλερ με ειδικές γνώσεις στα ζητήματα της σήμανσης .
Μαθαίνοντας λεπτομέρειες από τη ζωή τού κάθε θύματος προσπαθούν να καταλάβουν τι οδήγησε στο τραγικό τέλος .
Ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός τους και προσπαθούν να δώσουν ένα όνομα στο κάθε θύμα πριν ταφεί με την ετικέτα « άγνωστος » .
Αυτοί οι ντετέκτιβ φροντίζουν να πέσει με αξιοπρέπεια η αυλαία της ζωής των θυμάτων και ο τελικός νικητής να είναι η δικαιοσύνη ...


1  -  2  -  3  - 4  - 5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  - 13  -  14  -  15  -  16  - 17 Finale   

Facebook

 
Copyright © 2015 TV therapy Time
Blogger Templates