Home » » The Nine Lives of Chloe King

The Nine Lives of Chloe King

Είδος Σειράς : Adventure | Crime | Drama | Fantasy | Sci - Fi
Δημιουργός : Gary Scott Thompson
Ηθοποιοί : Σκάιλερ Samuels , Ki Hong Lee και ο Benjamin Stone

Υπόθεση

Για Nine Lives of Chloe βασιλιάς είναι μια Αμερικανικη σειρά Επιστημονικής φαντασίας ,
βασισμενη στα βιβλια της Celia Thomson .
Η Χλόη King, είναι μια έφηβη , υιοθετημένη που ζει με την μητέρα της ( που δεν τα πάνε και τοσο καλά ) , καθως ο πατερας της τους εχει εγκαταλείψει .
Στα 16α γενέθλια της ανακαλύπτει οτι έχει ειδικές δυναμεις ... μετά το θάνατό της , συμπεριλαμβανομένων : εννέα ζωές , υπεράνθρωπη ταχύτητα , τη δύναμη , την ακοή , την ευκινησία και την ικανότητα να αναρριχηθεί σε κάθε λογής αντικειμένα , επεκτείνοντας τα νύχια της , όπως τα νύχια της γάτας .
Όταν αντιλαμβάνεται μια μυστηριώδη φιγούρα να την καταδιώκει , ανακαλυπτει πως είναι απόγονος μιας αρχαίας φυλής που ονομάσεται Μάϊ , και ότι μπορεί να είναι το κλειδί για να τους σώσει από τους « εκτελεστές » , οι οποίοι τους κυνηγανε εδώ και χιλιάδες χρόνια .
Απόγονοι της αιγυπτιακής θεάς Μπαστέτ , οι Μάι θεωρούνται τόσο θεοί όσο και ανθρώποι . Από την αρχή , οι Μάι είχαν μια συμβιωτική σχέση με τον άνθρωπο και συχνά αναφέρονται ως προστάτες τους .
Πρόκειται για ένα συνηθισμένο κορίτσι που η ζωή της αρχίζει όταν .... πεθαίνει , καθώς αποκτά εννιά ζωές με την μετάλλαξη της σε Γάτα !
Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου .
Αν σας άρεσε το Angel, Buffy The Vampire Slayer και το Charmed , θα το λατρέψετε ...
Παραγωγοί της σειράς είναι οι : Dan Berendsen ( « Camp Rock 2 : The Final Jam ", " Sabrina The Teenage Witch ", " Hannah Montana : The Movie " )
και John Ziffren ( " Melissa & Joey ", " Make It or Break It" )
μαζι με τους : Leslie Morgenstein ( "Pretty Little Liars ", " The Lying Game ", " Gossip Girl ", " The Vampire Diaries " ) και Gina Girolamo .



                                                  1  -  2  - 3  - 4  - 5  -  6  - 7  -  8  - 9  - 10   

Facebook

 
Copyright © 2015 TV therapy Time
Blogger Templates